De fotograaf Jan Dirk Bol is een expert met een rijke geschiedenis van jarenlange ervaring. Hij richt zich voornamelijk op de vastlegging van landschappen en natuur, met een specifieke focus op de Nederlandse kustgebieden.

 

Oorspronkelijk begon hij zijn carrière als sportfotograaf bij het dagblad "De Waarheid", maar in 1985 besloot hij zich te richten op nieuwe horizonten en sindsdien heeft de natuurfotografie een prominente plaats ingenomen in zijn werk. Geïnspireerd door de schoonheid van de flora, fauna en het landschap van de Nederlandse kust, tracht hij deze pracht vast te leggen met zijn fotografie. Op het moment fotografeert hij vaak in de Amsterdamse Waterleidingduinen, maar hij is ook geïnteresseerd in andere gebieden in binnen- en buitenland.

 

Met een diepe passie voor zijn werk, zijn de beelden van Jan Dirk Bol een waardevolle aanwinst voor zowel particulieren als bedrijven op zoek naar kwalitatief hoogstaande en unieke afbeeldingen van de natuur. Op deze website kunt u een selectie van zijn werk bekijken.

 

Voor aankoop of licentie van zijn beelden, kunt u contact met hem opnemen via de contactpagina van de website. Jan Dirk Bol is een waardevolle toevoeging aan de wereld van de natuurfotografie en zijn beelden zullen zeker inspiratie en verwondering oproepen.

 

Jan Dirk Bol

 

Lange Herenstraat 123

2011 LK Haarlem

Nederland

 

mail@jandirkbol.nl

 

+31 (0) 6 515 788 28

+31 (0) 23 55 13 586

Links:

 

> Home

 

> Werk

 

> Nieuw

 

> Info/contact